Free cookie consent management tool by TermsFeed
Χταπόδι Πλοκάμι Ξυδάτο με Ελιά σε βάζο

Χταπόδι Πλοκάμι Ξυδάτο με Ελιά σε βάζο

Το χταπόδι βράζεται σε κουρ μπουγιόν για να αποκτήσει μοναδική υφή. Έπειτα, μαρινάρεται σε ξύδι κρασιού, με επιλεγμένα μπαχαρικά και ελιές, προσφέροντας έναν εκλεπτυσμένο συνδυασμό γεύσεων. Απολαύστε την αρμονία των φρέσκων συστατικών και την ευκολία της χρήσης σε διάφορες γαστρονομικές δημιουργίες.
Από 12,34€
Συστατικά
Συστατικά: Χταπόδι πλοκάμι (Octapus vulgaris), ηλιέλαιο, ελιά, ξύδι, αλάτι, ζάχαρη, μπαχαρικά.
Περιοχή αλίευσης: FAO 34 ΚΑ Ατλαντικός
Αλιεύτηκε με τράτα
Συνδυασμοί - προτάσεις χρήσης
• Απολαύστε το ξυδάτο χταπόδι πλοκάμι με ελιά ως ορεκτικό, σερβιρισμένο με φρέσκο ψωμί.
• Προσθέστε το χταπόδι σε μία σαλάτα με ντομάτα, αγγούρι, κρεμμύδι και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο για ένα δροσερό καλοκαιρινό γεύμα.
• Χρησιμοποιήστε το ξυδάτο χταπόδι σε μακαρονάδες ή ριζότο για να προσθέσετε πλούσια θαλασσινή γεύση.
• Προσφέρετε το ξυδάτο χταπόδι σε δροσερή σαλάτα με καλαμπόκι, πράσα και λαδολέμονο για μια εκλεπτυσμένη επιλογή.
• Προσθέστε το χταπόδι σε πίτσα με φρέσκιες ντομάτες, φέτα και φρέσκα μυρωδικά για μια μοναδική γευστική εμπειρία. • Το ξυδάτο χταπόδι πλοκάμι με ελιά είναι ένας καλοκαιρινός μεζές που μυρίζει θάλασσα, ήλιο, παγωμένο ουζάκι και καλή παρέα!

Διατροφικά στοιχεία

Διατροφικά στοιχεία ανά 100gr

ΕΝΕΡΓΕΙΑ kJ 1493
ΕΝΕΡΓΕΙΑ kcal 361
ΛΙΠΑΡΑ 35.4
ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ 6.2
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 9.2
ΣΑΚΧΑΡΑ 2.2
ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ 2.2
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ 2.4
ΑΛΑΤΙ 1.36

Προτεινόμενα προϊόντα Θαλασσινά